Ik geloof in Vlaanderen.be

De cursus “Bijbels Evangeliseren” is een goed begin voor hen die de Here in evangelisatie willen dienen. Uiteraard is die onlinecursus niets meer dan wat theorie. Dat is natuurlijk nooit genoeg. Er wordt (of misschien beter gezegd: er werd) veel gepraat over evangelisatie, maar helaas blijft het in veel gevallen daar ook bij. Het brengen van het Evangelie leer je, net zoals autorijden en zwemmen, alleen in de praktijk.

  Alex van Nes

Wilt u of en/of anderen uit uw gemeente uw buurt, uw familie en kennissen iets over God vertellen maar weet u niet hoe u dat dient aan te pakken dan kunt u contact met ons opnemen. Wellicht kennen wij mensen die u kunnen helpen. Stuur ons een mailtje.   

Pieterjan Boom en Ton de Mik

De cursus “in gesprek met anders gelovige” is bedoelt voor mensen die op een constructieve manier in gesprek willen gaan met mensen van een ander geloof. 

Hier vind je alvast een korte introductie in 2 video’s die een kader geven voor het in gesprek gaan met mensen uit een ander geloof. De cursus zelf word op maat van uw vraag gegeven op uw locatie. 

interesse? Open de cursus voor meer informatie

Binnenkort of niet zo binnenkort komt er hier meer cursus aanbod. Misschien heb jij een goed idee of een onderwerp voor een nieuwe cursus. We zoeken online cursussen die mensen van thuis uit kunnen doen maar daarnaast zoeken we vooral cursussen die we samen ter plaatse kunnen doen en waarbij onderwijs en praktijk samen gaan

                           Stuur ons een mailtje.